Om Bandet

Thomas Krath
(Lead vokal)

Thomas Krath - Rockpiloterne

Bandets frontfigur, underholder publikum med sjove og fantastiske historier fra hans tid på de 7 have. Han har en stemme der kan trænge dybt ind i sjælen på tilhørerne og kan rykke den for vildt af i de mere rockede numre. Og så spiller han en vild tamboruin.


Jesper Hougaard Sørensen
(Trommer, kor)

Jesper Hougaard Sørensen - Rockpiloterne

Der er ikke mange trommesæt, der tør lægge skind til når Jesper fyrer op for stikkerne. Der bliver banket igennem og han sørger for at rytmegruppen har en stabil bund, så der kan danses igennem på gulvet. Der bliver også lagt nogle fede stemmer til koret.


Inger Lene Krath Pedersen
(Rytmeguitar, keyboard, kor)

Inger Lene Krath Pedersen - Rockpiloterne

Gruppens multiinstrumentalist. Både den elektriske og akustiske guitar får høvl, men orgellyden er også fast inventar under hendes kompetente hænder. Akkordarbejdet er altid i orden herfra. Oven i de andre instrumenter er der også lige tid til en kor-tjansSøren Kempel
(Bas)

Søren Kempel - Rockpiloterne

Gruppens bund, 6 strenge med dyb vellyd. Det slår aldrig fejl med en god skomagerbas og sammen med Jesper lægges der her en god stabil baggrund, så der kan gejles igennem på de andre facetter. En bundsolid bas giver et solidt fundament for en god fest.


Christian Svane
(Leadguitar)

Christian Svane - Rockpiloterne

Det er en sand fornøjelse at høre på svanens sang, eller i dette tilfælde guitarens klang. Der er både plads til de lækre små fills som understøtter numrenes fylde og i den grad til de unikke "jyde-soloer" hvor guitarens fulde potentiale findes frem. Det kan bedst beskrives i et gåsehudsfremkaldende øjeblik som : " ....så fedt.... "